Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ubisoft, Far Cry 6 Oynamayı Bırakanlara E-Posta Göndermeye Başladı!

Ubisoft, oyuncuların Far Cry 6 oynamayı bırakmasından hoşlanmadı. Yayıncı onlara e-posta yoluyla oyunu hatırlatmaya karar verdi.

Ubisoft, Far Cry 6‘yı uzun süre oynatmak için yeni bir yöntem denemeye başladı. Bu günlerde, oyunların yayınlandıktan sonra uzun bir süre desteklediğini biliyoruz. Yani bir ürünü satın alıp birkaç gün içinde tamamlamanız yeterli değil.

Oyun geliştiricileri, oyunu aylarca hatta yıllarca oynamanızı ister; Sonuçta bu şekilde sınırsız bir para kaynağı olacaksınız. Far Cry 6′da da durum farklı değil.

Far Cry 6 E-Posta

Far Cry 6’nın Diktatörü Sizi Özlemiş(!)

Ubisoft’un oyunu satın alan kişilerin dikkatini çekmek için her şeyi yapması şaşırtıcı değil ancak muhtemelen kimse, Fransız yayıncının bireysel oyunculara başarıları ve oyunda geçirdikleri zamanı göstereceği e-postalar göndermeye başlamasını beklemiyordu.

Mesaj, bizi hayal kırıklığına uğrattığını ancak aynı zamanda Yara’nın gücünü onun ellerine verdiğimiz için minnettar olduğunu belirten diktatör Anton Castillo’nun bakış açısından yazılmış. Ayrıca mesaj, kendimizi kesinlikle biraz daha zorlayabileceğimizi de belirtmiş. Casitllo’nun, oyunda bulunan çekici mikro dönüşümlere biraz para harcamanızı istediğini hepimiz biliyoruz.

İlginç olan, Fransız yayıncı açıkça müşterilerinin zamanına saygı duymadığını ortaya koydu. Bu mesajların, oyunda 30 saatten fazla zaman geçirmiş ve hala oynamaya devam eden, ancak kendilerine küçük bir mola vermiş kişilere bile yönlendirildiği durumu başka nasıl tanımlayabiliriz. Böyle bir şey, e-postayı web sitesinin editörlerine ileten Kotaku okuyucularından birinin başına geldi. Gördüğünüz gibi, bu oyuncuların başarıları El Presidente’yi etkileyememiş.

Siz de Far Cry 6’ya sahipseniz ve ara vermeye tenezzül ettiyseniz, tetikte olsanız iyi olur, Yara diktatörünün size de her an bir e-posta gönderme ihtimali yüksek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.