Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

God of War İçin ‘Oynanabilir Atreus’ Modu Tanıtıldı

God of War'da Kratos'un oğlu Atreus'u kontrol etmek ister miydiniz? Ünlü bir mod yapımcısı çalışmalara başladı.

Mod yapımcısı Speclizer, oyuncuların babası Kratos yerine Atreus olarak oynamasına izin veren God of War’ın yaklaşmakta olan modunu gösteren bir video yayınladı. Speclizer, The Last of Us Part II, Horizon Zero Dawn, God of War ve daha fazlası gibi popüler oyunlara yönelik videoları ve modlarıyla oyun camiasında ünlü bir isim.

Videoda gösterilen yeni God of War modu, genç Atreus’un kontrolü ele aldığını, Baldur’u, itfaiye trolü Brenna Doudi’yi ve diğer birkaç düşmanı yenmeye çalıştığını gösteriyor. Speclizer’ın modu, oyuncuların Atreus’u orijinal oyunda mümkün olmayan bir şekilde kullanmasına izin vererek karakterin normalden daha fazla savaşçı olmasına izin verecek.

God of War Atreus Modu Henüz Erken Aşamada

God of War

Speclizer’ın videonun yorum bölümünde kabul ettiği gibi, şu anda açıkçası sorunsuz bir deneyim değil. Modun kusursuz çalıştığı bir aşamaya gelmesi için hala zamana ihtiyaç var. Videoda Atreus savaşta koşmak yerine ekranda süzülüyor olsa da, modu bu noktaya getirmek için çok fazla beceri gerektiğini söylememiz gerek. Videonun komik bir kısmı Kratos’un oğlunu devasa bir kaya parçasıyla eziyormuş gibi görünüyor olması ancak Speclizer’ın bu modu buradan nereye götürdüğünü görmek kesinlikle ilginç olacak.

Modun hala devam eden bir çalışma olduğu açık olsa da, nesnel olarak etkileyici ve YouTuber’ın izleyicilerinin birçoğu aynı hissediyor gibi görünüyor. Örneğin Guccii_daddyy isimli bir YouTube kullanıcısı, “Önümüzdeki birkaç yıl içinde oyunlarla ne gibi çılgın şeyler yapabileceğinizi görmek için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Playable Atreus Mod in God of War

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.