Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Far Cry 6: Vaas Insanity Ek Paketinin Çıkış Tarihi Açıklandı

Far Cry 6 için Vaas Insanity ek paketinin çıkış tarihini öğrendik. Eklentinin rogue-lite ögeleri içereceği de ortaya çıktı.

Ubisoft, Far Cry 6‘nın ilk genişleme paketi Vaas Insanity‘nin çıkış tarihini duyurdu. Genişletme, tüm donanım platformlarında aynı anda 16 Kasım‘da piyasaya sürülecek.

Ek paket, temel oyunun sunduğundan farklı mekaniklere sahip olacak. Far Cry 3’ün kötü adamı Vaas olarak oynayacağız. Ek paket bize bu kötü adamın zihninin bir temsili olan yeni bir açık dünya sunacak. İlginç olan, oyunun rogue-lite türünden ilham alması, yani oyunda birçok unsur rastgele olacak.

Vaas Insanity

Far Cry 6: Vaas Insanity Neler Sunacak?

Bu, Ubisoft tarafından Vaas Insanity hakkında sağlanan bilgilerin sonu ancak Exophase, ek paketten daha fazla ayrıntıları ortaya çıkaran bir başarı listesi elde etti. Onlardan, her seferinde yeni ögelerin kilidini açarak ek paketi birden çok kez tamamlayabileceğimiz ve art arda oynanan oyunlar arasında bir miktar ilerlemenin korunacağı sonucuna vardık.

Serinin önceki bölümlerindeki kötü adamlara odaklanan iki ekleme daha planlandığını hatırlatalım. Far Cry 4’ten bilinen Pagan Min, ocak ayında geri dönecek ve mart ayında Far Cry 5’ten Joseph Seed olarak oynayabileceğiz.

Vaas Insanity ve diğer ücretli ek paketlere ek olarak ücretsiz içerik de bekleyebiliriz. Bu ayın güncellemeleri Puerta del Eden ve Malagua isimli iki operasyon ekleyecek. Diğer planlar arasında üç çapraz macera daha olacak. Bunlardan ilki, Danny Trejo’nun konuk olduğu Danny & Dani vs. Everyone olacak.

Bu görev kısa süre önce erken yayınlandı ve hızlı bir şekilde kaldırıldı ancak geri dönüşü için uzun süre beklememize gerek yok. Şubat ayında Rambo: All The Blood‘ın çıkışını göreceğiz ve mart ayında Far Cry ve Stranger Things evrenlerini birleştirecek olan The Vanishing‘i oynayacağız.

Far Cry 6, bu yıl 6 Ekim’de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürüldü. Oyun ayrıca Google Stadia’da da mevcut.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.