Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Far Cry 6 Güncelleme 3 Yayınlandı

Ubisoft, Far Cry 6 için üçüncü büyük güncellemeyi yayınladı. Sürüm notlarına göre Güncelleme 3, oyundaki hataları ortadan kaldırmaya odaklandı. Ayrıca, PC için HD Doku Paketinde bazı geliştirmeler yapıldı.

Ubisoft Far Cry 6 Güncelleme 3 ile, PC’deki HD Doku Paketi’ndeki bazı oyuncular için ortaya çıkan bulanıklığı azaltacak bazı değişiklikler yaptı ancak ekip yine de bu HD Doku Paketini yalnızca 12 GB VRAM‘iniz varsa kullanmanızı önerdi. Yani evet, RTX 3080 gibi bir ekran kartınız varsa bile bu doku paketini sağlıklı bir şekilde kullanamıyorsunuz.

Far Cry 6 Güncelleme 3 ile bölge değiştirilirken arayüz ögelerinin gizleneceği durumları azaltmak için çeşitli ayarlamalar yapıldı. Sadece bu da değil, aynı zamanda Vision seçenek menüsü altında arayüzü kişiselleştirmeniz için çeşitli ayarlar eklendi.

Far Cry 6 Güncelleme 3 Yama Notları

Far Cry 6 Güncelleme 3

Far Cry 6 Güncelleme 3, HD Doku Paketi olmadan 8 GB boyutunda. HD Doku Paketi ile birlikte güncellerseniz 12.4 GB bir yükleme yapmanız gerekecek. Her zaman olduğu gibi, Ubisoft Connect ve Epic Games Store, istemcilerini bir sonraki başlatışınızda bu yamayı indirecek. Aşağıda ayrıca tam değişiklik günlüğünü de bulabilirsiniz.

  • HUD öğelerinin engelleneceği veya gizleneceği durumları azaltmak için çeşitli ayarlamalar yapıldı.
  • Bir Özel Operasyonu başlatırken, Co-Op oturumuna katılan oyuncuya artık hangi Özel Operasyonun başlatıldığı bilgisi verilecek.
  • Vizyon seçeneği menüsü altında Kullanıcı Arayüzü ve Yazı Tipi Ölçeklendirmesi için “Artırılmış” seçeneği kullanılırken Görev izleyici simgesi ve yazı tipi boyutu artırıldı.
  • Oyuna MSI Mystic Light RGB desteği eklendi.
  • Uzatılmış bir kooperatif oyun süresinden sonra, bir kooperatif oturumuna katılan oyuncu için NPC modellerinin bozulmasına neden olabilecek bir sorun düzeltildi.
  • “Cocodrilo” görevi sırasında düşmanların mini haritada gösterilmemesine neden olabilecek bir sorun düzeltildi.
  • Son puan tablosunda “Save and Quit” seçeneğine bastıktan sonra sunucunun siyah ekranda kalmasına neden olabilecek bir sorun düzeltildi.
  • ”Self-Help”, “Dear Diary” and “Freudian Field Day” başarılarının gerekli koşullar karşılandıktan sonra doğru şekilde açılmamasına neden olan bir sorun düzeltildi.

Far Cry 6 için yaptığımız Ön İnceleme içeriğimize buradan, İnceleme yazımıza buradan ve oyunun sistem gereksinimlerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.