Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Vanguard Ücretsiz Deneme Etkinliği Duyuruldu

Activision ve Sledgehammer Games, Call of Duty Vanguard Multiplayer modu için bir ücretsiz deneme etkinliği duyurdu. İşte Vanguard'ın çok oyunculu modunu bedava oynamak için yapmanız gerekenler.

Activision, oyuncuları en yeni Call of Duty deneyimini yaşamaya davet ediyor. Zaman zaman oyunlarının kitlesini artırmak için ücretsiz denemeler gerçekleştiren firma, bu geleneğini sürdürüyor. Bugün duyurulan Call of Duty Vanguard ücretsiz deneme etkinliği, oyuncuların sınırlı bir süre için Vanguard’ın çok oyunculu modunu hiçbir ücret ödemeden deneyimlemesine imkan tanıyacak.

 Call of Duty Vanguard ücretsiz deneme etkinliği

Peki, Call of Duty Vanguard ücretsiz deneme haftası hakkında bilmeniz gerekenler neler? İlk ücretsiz erişim haftası 18 Kasım Perşembe günü TSİ 21:00‘da başlayıp 22 Kasım Pazartesi günü TSİ 21:00‘a kadar sürecek. Etkinlik, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X / S, Xbox One ve PC’de geçerli olacak.

Call of Duty Vanguard Ücretsiz Deneme Sürümü Nasıl İndirilir?

call of duty vanguard ücretsiz

Yeni Call of Duty oyunu için gerçekleştirilen ücretsiz erişim haftasına katılmak son derece kolay. İşte bunun için yapmanız gerekenler:

  1. İlgili konsolunuzun mağazasına gidin (PlayStation veya Xbox)
  2. Arama çubuğuna “Vanguard Free Access” (Vanguard Ücretsiz Erişim) yazın.
  3. Call of Duty Vanguard’ın ücretsiz deneme sürümünü indirmek için bir buton göreceksiniz.
  4. Oyunu indirin ve ardından oynamak için açın.

PC’de ise Battle.net istemcisinde Vanguard için Play Free (Bedava Oyna) seçeneği olacak. Butona tıklayarak Call of Duty Vanguard ücretsiz deneme sürümünü indirebilir ve oynayabilirsiniz. Etkinlik boyunca 5 Kasım’da piyasaya sürülecek yeni Call of Duty oyunundaki tüm temel içeriği deneyimleyebileceksiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.