Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Brawl Stars Detaylı Başlangıç Rehberi ve İpuçları

Brawl Stars oldukça detaylı ve birden fazla oynanış moduna sahip bir oyun. Sizi başlangıçta rahat ettirecek yararlı ipuçları hazırladık.

Brawl Stars, oyunu zorlaştırabilecek oldukça fazla mekaniğe sahip. Oyunun birçok farklı oyun modu var. Oyunla ilk karşılaşmanızda size yardımcı olacak bir rehber ve ipucu listesi hazırladık. Onlar sayesinde arenada nasıl davranacağınızı ve kaynaklarınızı nasıl yöneteceğinizi öğreneceksiniz. Bu bilgiler Brawl Stars ile iyi vakit geçirmenize yardımcı olacak.

Brawl Stars Rehber 1

Yedi Kahramını Bedava Alacaksınız

Para birimi, yeni karakterlerin kilidini açabildiğiniz için çok değerlidir. Paralarınızı mutlaka karakterler için biriktirin. Brawl Stars, başarılar elde etmek için 7 karakteri ücretsiz olarak açmanıza izin verecek. Bu şekilde kilidi açılabilen karakterler – Nita, Colt, Bull, Jesse, Brock, Dynamike ve Bo.

Saklanacak Yerleri Mutlaka Hesaplayın

Brawl Stars ‘daki arenalarda düşman ateşinden saklanabileceğiniz yerler var. Bitkilerde veya çimenlerde durduğunuzda, karakterinizin şeffaflaştığını fark edebilirsiniz. Bu, rakip takımın sizi göremediği anlamına gelir. Saklandıktan sonra, düşmanların seni görmesinin tek yolu yaklaşıp ateş etmek olacak. Bu fırsatı çeşitli taktikler için kullanabilirsiniz. Şaşkınlık yaratan ani bir saldırı yapabilir veya sağlığınızı yenilemek için saklanabilirsiniz.

Brawl Stars Rehber 2

Kontrollere Hakim Olun

İki elinizi de telefonunuza koyun ve odaklanın. Brawl Starts’ı tek elle oynayamayacağınızı unutmayın. Her iki başparmağa ihtiyacınız var. Sol baş parmak kahramanınızı kontrol eder, sağ baş parmağınızı çeker ve becerinizi harekete geçirir. Beklentilerinize göre çalıştıklarından emin olmalısınız.

Unutmayın, ateş düğmesine basmanız silahınızı otomatik olarak en yakın düşmana doğru fırlatır. Böylece, örneğin çalıların arasında başka bir kahramanın saklanıp saklanmadığını kontrol etmek mümkün olur.

Arkadaşlarınızla Oynayın

Brawl Stars ‘da arkadaşlarınızla takım olarak oynayabilir, kendi takımınızı oluşturabilir veya diğerlerine katılabilirsiniz. Bu sayede maç başlamadan önce bir taktik oluşturabilirsiniz. Bu, dövüşler sırasında size çok yardımcı olacak.

Brawl Stars Rehber 3

Çok Fazla Kristal Toplamayın

Ekibiniz gerekli tüm kristallere zaten sahipse, daha fazla toplamayın. Birbirinizi koruyun ve maçın bitmesini bekleyin. Ortaya koşarsanız, sahip olduğunuz tüm kristalleri kaybedebilirsiniz. Oyuncularınızdan birinde çok sayıda kristal varsa, onlara dikkat edin. Zaferinizi kaybetmek için saçma bir şey yapmalarına izin vermeyin.

Paranızı Büyük Kutular İçin Saklayın

Oyunda iki tür ganimet kutusu var: Büyük Kutular ve Mega Kutular. Gerçek para harcamayacaksanız ve oyunda kazanılan taşları kullanmaya devam etmeyi tercih ediyorsanız, en iyi çözüm onları Büyük Kutulara kullanmak. Mega Kutuların daha fazla öge içermesine rağmen, kalitesi daha ucuz olanlardan farklı değil.

Brawl Stars Rehber 4

Her Zaman En İyisi Olmak Zorunda Değilsiniz

Maçın sonunda oyun, rakiplerin hareketlerini özetler ve en iyi oyuncuyu seçer. Her zaman en iyisi olmak zorunda olmadığınızı unutmayın. Bazen, kristal toplamakla meşgul olacak müttefiklerinizi desteklemelisiniz. Onları koruyun, böylece gereksiz sorunlar yaşamadan oyunu kazanabilirsiniz.

Sağlık Yenilemeyi Unutmayın

Karakterlerinizin Brawl Stars ‘daki sağlığı sürekli ve bağımsız olarak yenilenebilir. Yapmanız gereken tek şey, anlık tehditten uzaklaşmak. Durmak, saklanmak zorunda değilsiniz. Sadece rakiplerinizin atışlarından kaçmaya başlayın ve bir süre sonra sağlık puanlarınızı geri kazanmaya başlayacaksınız.

Oyunun toplamda bir milyar dolar kazandığını da hatırlatalım.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

5 Yorum

  1. YEİZ

    OYUN ÇOKGÜZEL

    0
    0
    Cevap
  2. YEİZ

    MAYA İYİ OYNAMANIZI TERJİ EMERİM

    0
    0
    Cevap
  3. Aren

    Bu oyun çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

    0
    0
    Cevap
  4. ali

    güzel oyunu

    0
    0
    Cevap
  5. SEDA

    bu oyunun çooook güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllll

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.