Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Brawl Stars APK Son Sürüm İndir

Brawl Stars APK son sürüm hileli olarak sitemize eklendi. Brawl Stars Son sürüm hileli AOK ile sınırsız para, bilet ve elmas hilesi yapabilirsiniz.

Brawl Stars APK son sürüm arıyorsanız doğru adrese geldiniz. Bu APK sürümünde sınırsız para hilesi, sınırsız bilet hilesi ve sınırsız elmas hilesi mevcut. Oyunu indirip kurduğunuz anda hile otomatik olarak aktif hale gelecek. Hilesiz APK arıyorsanız onu da sizler için ekledik.

Brawl Stars, nişancı ve MOBA türlerinin unsurlarını birleştiren bir mobil çevrimiçi oyun. Brawl Stars; Clash of Clans, Hay Day, Boom Beach ve Clash Royale’ın yaratıcıları tarafından geliştirildi. Oyunda sadece çok oyunculu oynama imkanı mümkün ve bu sebeple hilesi çok aranan bir oyun.

Brawl Stars APK son sürüm ile her biri farklı silahlara, varlıklara ve özel bir yeteneğe sahip bir düzineden fazla mevcut karakterden birini seçebilirsiniz. Hepsinden önemlisi, savaş potansiyelinizi geliştirerek karakterini de geliştirebilirsiniz. Oyunda hızlı gelişmek ve keyif almak için Brawl Stars hileli apk uygulaması ile oynadığınız zaman çok daha hızlı gelişeceksiniz. Brawl Stars’da herkesin önüne geçmek için Brawl Stars altın ve para hileli apk kullanabilirsiniz.

Brawl Stars APK Son Sürüm

Brawl Stars APK Son Sürüm İndir

  • Geliştirici: Supercell
  • Sürüm: 38.111
  • Boyut: 151.6 MB
  • Dil: Türkçe

Brawl Stars’ın APK Dayı tarafından yapılan bu hileli sürüm ile sınırsız altın hilesi ve sınırsız para hilesi kullanabileceksiniz ve her zaman rakiplerinizden bir adım önde olacaksınız.

Brawl Stars APK son sürüm versiyonunu sizler için paylaştık. Oyunun en güncel olan sürümü 38.111 güncellemesi yapıldı ve hilelerin hepsi uyumlu hale getirildi.

Brawl Stars APK Son Sürüm Nasıl Kurulur?

Brawl Stars APK dosyasının kurulumu kesinlikle zor değil. İndirdiğiniz APK dosyasını çalıştırın. Kurulum otomatik olarak gerçekleştirilecek. Kurulum bittikten sonra ”Bitti” seçeneğini işaretledikten sonra uygulama telefonunuzun ana ekranına gelecek. Oyunu başlatabilirsiniz. Siz oyuna girdiğiniz anda hileler otomatik olarak aktif olacak.

Ayrıca Brawl Stars bilgisayara nasıl indirilir? rehberimize de mutlaka göz atın. Brawl Stars’ı bilgisayarınızda oynayarak rahat bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.