Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Arena of Valor Yeni Çağ ve Honor of Kings’in İkizleri Buluşuyor

Yıllarca farklı evrenlerde yer alan ikiz kardeşler ilk kez Arena of Valor: Yeni Çağ’da bir araya geliyor. Çin’in en popüler mobil oyunu Honor of Kings’in ünlü karakteri Sun Shangxiang, Arena of Valor: Yeni Çağ’da yer alan ikizi Violet’e kostüm olarak ekleniyor.

Arena of Valor Yeni Çağ ve Honor of Kings’in ikiz kardeşleri ilk kez bir araya gelecek. Diyar Muhafızı kostümü ile Violet’i Sun Shangxiang’a dönüştürebileceksiniz.

Yeni Türkçe ismi, özel Türkiye sunucusu, yerel kostüm ve etkinliklerle Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Arena of Valor Yeni Çağ, en çok indirilen mobil oyunlar listesinde kısa sürede üst sıralarda yer almayı başardı. 100’den fazla seçilebilir kahramanıyla oynanabilen mobil MOBA oyunu, yeni işbirlikleri ile karakterlerini zenginleştirmeye devam ediyor.

Arena of Valor: Yeni Çağ

İki Kardeş Buluşuyor, Evrenler Birleşiyor

Her iki oyunun da yapımcısı olan TiMi Studios, her iki oyunda yer alan ikiz kardeşleri nihayet bir araya getiriyor. Arena of Valor Yeni Çağ’a bugün eklenen yeni Diyar Muhafızı kostümü ile oyunun önemli kahramanlarından Violet, Honor of Kings’te yer alan ikiz kardeşi Sun Shangxiang’a dönüşüyor.

Çin’in en büyük oyunu olan Honor of Kings, günlük 100 milyon aktif oyuncu sayısıyla dünyanın en çok oynanan ve en çok kazanan oyunlarından biri.

Diyar  Muhafızı | Honor of Kings x Arena of Valor: Yeni Çağ Tema Tanıtım

Arena of Valor Yeni Çağ Nedir?

TiMi Studios tarafından geliştirilen ve Tencent Games tarafından yayınlanan Arena of Valor Yeni Çağ’ı ücretsiz olarak .

Tencent Games tarafından geliştirilen Arena of Valor, mobil platformlar için geliştirilmiş bir MOBA oyunu. 5v5 MOBA oynanışına sahip olan Arena of Valor’da 100’den fazla karakter mevcut.

DC Comics, Sword Art Online, Ultraman, Bleach gibi çeşitli marka işbirlikleri ile popüler kahramanlar ve kostümler de oyunda yer alıyor. iOS, Android ve Nintendo Switch platformlarında, dünyanın dört bir yanından farklı oyuncularla gerçek zamanlı olarak eşleşebilirsiniz veya arkadaşlarınızla bir ekip halinde mücadele edebilirsiniz.

Arena of Valor Yeni Çağ, MOBA’nın temel fikrini ve tipik oyununu yeniden yarattı. Sonuç olarak, iki beş kişilik takımın çatışmasını gören karmaşık bir arena ile baş başa kalıyoruz. Her oyuncu, farklı becerilere ve benzersiz özel saldırılara sahip geniş bir karakter yelpazesinden seçilen tek bir kahramanı kontrol ediyor.

Her iki takım da, kuleler ve rakiplerine otomatik olarak müdahale eden yapay zeka kontrollü birimler dahil olmak üzere çeşitli savunma önlemleriyle korunan bir üste başlıyor. Kazanmak için düşman savunmasını geçmemiz ve haritanın köşelerinden birinde bulunan düşman üssünün kalbini yok etmemiz gerekiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.